Hogyan tovább? Finisben az ingyenes próba modul – hamarosan indulnak a hosszabb távú tanulmányok a BBI beiratkozói számára

Megtartotta első csoportos konzultációját a Bölcsesség Bibliaiskola, amelyre az ingyenes próbamodulra jelentkező hallgatóknak volt lehetősége, az előadás és a kiegészítő anyag áttanulmányozása mellett.

Hogyan tovább?

Akik részt vettek a csoportos zoom konzultáción, visszajelzést írhattak egy rövid anonim felmérés kérdéseire válaszolva, ezeknek az eredményeit még most gyűjtjük össze. Egyet viszont már most tudni lehet: vannak, akik nemcsak folytatni akarják az ingyenes próba modul után a tanulmányaikat, hanem másoknak is ajánlani tudják a BBI képzését.

Miközben többen megerősítették már a szándékukat a hosszabb távú tanulmányokra, hadd bátorítsalak Téged, aki még most gondolkodsz a folytatáson. Hogyan tovább? Talán nem vettél részt az ingyenes próbamodul konzultációján – vagy az is lehet, hogy te is ott voltál – de ha úgy vagy vele, hogy Isten felhívta a figyelmedet erre a képzésre, akkor fogadd hittel az Ő útmutatását. Jusson eszedbe Elizeus próféta életéből az a történet, amikor a szíriai hadsereg vezére látogatott el hozzá, mert hírt hallott róla, hogy Isten használja őt.

“Én azt gondoltam, hogy majd kijön, elém áll, és segítségül hívja Istenének, az Úrnak a nevét, azután végighúzza kezét a beteg helyen, és kigyógyít a bélpoklosságból. Hát nem többet érnek-e Damaszkusz folyói…” (2Kir 5:11-12) Ezekkel a szavakkal fejezte ki csalódottságát, amikor Elizeus egy sokkal egyszerűbb dolgot tárt elé, mint amire számított Naámán. De hála Istennek, a szolgái észnél voltak, és egy új nézőpontból közelítették meg a helyzetet: “Atyám, ha a próféta valami nagy dolgot parancsolt volna, azt megtennéd, ugye? Mennyivel inkább megteheted, amikor csak azt mondta, hogy fürödj meg, és megtisztulsz.” (v.13)

Naámán hallgatott a bölcs tanácsra, és hittel követte a próféta útmutatását. És valóban megtörtént az a változás, amiért Izráelbe utazott.

Kedves Érdeklődő! Ha tudod, hogy Isten hívta fel a figyelmedet a Bölcsesség Bibliaiskola képzésére és az ebben rejlő lehetőségekre, akkor Istenben való hittel indulj el, és bátran regisztrálj a rendes hallgatói státuszra, hogy végigjárd ezt a szemesztert a BBI-n. Előfordulhat, hogy gyakorlati szempontból valamelyest eltérő elképzeléseid vannak, de tudnod kell, hogy a Bölcsesség Bibliaiskolában a Jézus tanításaira építő képzésen pontosan azt fogod megkapni, amit Isten személyesen neked készített, mivel nemcsak annyi tanításban részesülsz majd itt, amennyit emberek tudnak nyújtani neked, hanem mindabban, amire a Szent Szellem tanít téged a bensődben. Hiszem, hogy az Úr ilyen módon használja a Bölcsesség Bibliaiskola képzését, tanítói szolgálatát mindazok életében, akik Őt keresik és bölcsességért imádkoznak (Jakab 1:5).

Szeretettel várlak a hallgatók között a második modultól! (A második modul kezdete: október 17.) Fontos infó, ami talán segíthet, ha amiatt vagy bizonytalan, hogy nem vettél részt az első modulon: hogyha jelentkezel, akkor a hátralevő hét modul tanulmányozási lehetősége mellett rögtön megkapod az első előadás videóját és az ahhoz kapcsolódó kiegészítő anyagot is, természetesen ingyen. Sőt, az egyéni konzultációs lehetőséget igénybe véve át is tudjuk beszélni az ezzel kapcsolatos gondolatokat, bölcsességeket, kijelentéseket.

Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Testvéri üdvözlettel:

Országh György, igazgató


A JELENTKEZÉSEDET IDE KATTINTVA TUDOD LEADNI.


Emlékeztetőül, minden beiratkozott hallgató a következőkben részesül:

  • előadás videók korlátlan megtekintési lehetősége
  • kiegészítő anyagok minden modulhoz
  • csoportos online konzultációs óra az oktatóval és a többi hallgató részvételével
  • egyéni online konzultációs lehetőség az oktatóval
  • a kéthetes modulok alatt mindent egyéni ütemezéssel tud megvalósítani a hallgató (a csoportos konzultáció kivételével)
  • a személyes hallgatói felületeden mindent megtalálsz, ami a képzéshez kapcsolódik a saját tanulmányi lépéseidhez igazodva.

Áldott napokat!

Jelentkezés

By:


%d blogger ezt szereti: